| Sohbet Odası | |
|
+34sahin_tuqce nickyok rapn0ise*qLsah *svLy* ChisiL Şahin*yqmR sahinmanyaa burju_şahin gülçin Strawberry RO)KKOL!K demet27 Burak Irmak KiZiLBaRoN irem Gizemmss şahin-dlr şahin_bülent_hayranı oguzhan_kolik the_blue_eyes qamze9595 zerya DüşeS caqLa greenseass sevda Solodov smile sahinimaskim ALEX_FB sheffica tunç PebbLe baronez 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
baronez Admin
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : baronez(: Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Sohbet Odası Cuma Tem. 18, 2008 12:49 pm | |
| Sohbet odasını açıyorum arkadaşlar ilk mesaj benden inşallah siteyi beyenirsiniz ve tabi inşallah Şahin'de beyenir(: Eee nasılsınız
(bu arada arkadaşlar tek satırlık mesaj yazmamaya özen gösterelim(;)? | |
|
| |
PebbLe
| Konu: Geri: Sohbet Odası Perş. Tem. 24, 2008 1:56 pm | |
| Hepinize Merhaba.. Ben Yeni Üye Oldum. Bakiyim Valla Yeni Üyeyim :D Nasıslınz Arkadaşlar.. Ben Şahinin Baba Rolune Bayılıyorum.. Bide Bizim Zamanımızda Skeçinde Hecelemesi Süperdi.. Es-er, Uz-un :D:D:D:D | |
|
| |
baronez Admin
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : baronez(: Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası C.tesi Tem. 26, 2008 2:04 pm | |
| merhaba canım(: Nasılsın? Bu arada evet her iki skeçtede süperdi ama ben daha başka skeçlerdede performansına bayldım.Örnek vermek gerekirse 'emanet bomba' var sonra 'taxi driver' var...'rulet star' oooo birsürü hepsi süper.Şahin SÜPER(: (: | |
|
| |
tunç
| Konu: Geri: Sohbet Odası C.tesi Tem. 26, 2008 4:43 pm | |
| merhaba arkadaşlar evet şahin mükemmel her oyunun da kendini belli ediyor | |
|
| |
PebbLe
| Konu: Geri: Sohbet Odası C.tesi Tem. 26, 2008 5:41 pm | |
| - baronez demiş ki:
- merhaba canım(: Nasılsın? Bu arada evet her iki skeçtede süperdi ama ben daha başka skeçlerdede performansına bayldım.Örnek vermek gerekirse 'emanet bomba' var sonra 'taxi driver' var...'rulet star' oooo birsürü hepsi süper.Şahin SÜPER(: (:
Evet Kesinlikle Her Rolu Bu Kadar Mı Güzel Oynar Bi Adam. Bravo Kendisine Tebrik Tebrik :):) | |
|
| |
baronez Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası C.tesi Tem. 26, 2008 9:37 pm | |
| :cheers: :cheers: Başarı!
eee neler yapıyorsunuz şahinırmak ailesi? | |
|
| |
sheffica
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 36 Nerden : sthanbull Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Paz Tem. 27, 2008 4:34 pm | |
| selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :) | |
|
| |
baronez Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası Paz Tem. 27, 2008 5:01 pm | |
| | |
|
| |
PebbLe
| Konu: Geri: Sohbet Odası Paz Tem. 27, 2008 5:57 pm | |
| Aile Adına Değilde Kendi Adıma İyiym Ben :D | |
|
| |
ALEX_FB
| Konu: Geri: Sohbet Odası Paz Tem. 27, 2008 6:03 pm | |
| herkeze merhaba... siteye daha yeni üye oldum...gerçekten güzel bir site olmuş emeği geçen herkezin yüreğine salık...Nasılsınız?Tatil nasıl gidiyo--? :alien: | |
|
| |
baronez Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası Paz Tem. 27, 2008 6:08 pm | |
| - ALEX_FB demiş ki:
- herkeze merhaba...
siteye daha yeni üye oldum...gerçekten güzel bir site olmuş emeği geçen herkezin yüreğine salık...Nasılsınız?Tatil nasıl gidiyo--? :alien: beyenmene sevimdim sağol canım ama tek başarı benim değil Seyhan'nın site üzerinde ki emeyi çooo...ok büyük.Tatil iğrenç geçiyor.Ama inşallah bundan sonrası güzel olucak sizin ki? | |
|
| |
sheffica
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 36 Nerden : sthanbull Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Paz Tem. 27, 2008 8:15 pm | |
| selam ben yeniden geldim sesimi duyan varsa geç olmadan cvp yazsın :D | |
|
| |
sahinimaskim
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 33 Nerden : mersin Lakap : şahinkolik Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Ptsi Tem. 28, 2008 1:21 pm | |
| şahin = başarı diyorum anlayan anlar | |
|
| |
smile
| Konu: Geri: Sohbet Odası Ptsi Tem. 28, 2008 4:20 pm | |
| slmmmm siteye uğramayalı bayağı oldu. üye sayısı çoğalmış ne güzel. eeeeeeeeeee neler yapıyosunuz?????? | |
|
| |
Solodov
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : Ankara Lakap : İskandinav Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Ptsi Tem. 28, 2008 4:48 pm | |
| UZ-UN zamandır bu siteyi arıyodum iyi oldu valla...
Meraba ben Hüseyin...Daha siteyi tam çözemedim ama yakında çözerim diye umuyorum...
Nası gidiyor hayat? | |
|
| |
sevda
| Konu: Geri: Sohbet Odası Salı Tem. 29, 2008 12:50 am | |
| gökçe merhaba seVda ben bende yenı uyelerden site arika emeği gecen herkese teşekkürler!!!!!!!!! | |
|
| |
greenseass Admin
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 34 Nerden : Ankara Lakap : Seko Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Salı Tem. 29, 2008 12:34 pm | |
| YENİ ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ.SİTEYİ BEĞENMENİZE ÇOK SEVİNDİM...TÜM YÖNETİM ADINA TEŞEKKÜRLER :cheers: Ben seyhan site adminlerinden ;) 8)
_____@@@ __________ @@@_______ ___ @______@______@_______@____ ___@_________@__@__________@___ ___@___________@____________@__ ____@______кaηdiLiηiz______@__ _____@______мuвaяєк_______@___ _____ @______σLSuη_____@_____ ________ @_____________@_______ ___________@________@__________ _____________@____@____________ ________________@__________ | |
|
| |
caqLa
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Lakap : mavis"t..!! (: Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Salı Tem. 29, 2008 2:53 pm | |
| Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar (: | |
|
| |
DüşeS
| Konu: Geri: Sohbet Odası Çarş. Tem. 30, 2008 1:58 pm | |
| Merhbaa herkese, bende yeniyim sitedee..site bence çok güzel olmuşş.. Şahinin sesimizi duyması dileğiylee:)... | |
|
| |
zerya
| Konu: Geri: Sohbet Odası Cuma Ağus. 01, 2008 12:54 am | |
| merhaba ben zehra siteniz güzel olmuş ama daha genişletilse
ben siteyi bir türlü doğru dürst çözemedim
yandaki resimleri büyütme şansınız yok mu tam görelim | |
|
| |
baronez Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası Cuma Ağus. 01, 2008 9:38 pm | |
| hepiniz hoşgeldiniz.Kandilde burda değildim oyüzden kandilinizi kutlayamadım.Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.Zehra'cım tam olarak ne sorduğunu anlayamadım. | |
|
| |
qamze9595
| Konu: Geri: Sohbet Odası Ptsi Ağus. 04, 2008 9:20 pm | |
| slm yeniyim buRalaRda nasılsınız_??___ | |
|
| |
the_blue_eyes
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 30 Nerden : bursa Lakap : tatlı bela Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Ptsi Ağus. 04, 2008 11:59 pm | |
| - qamze9595 demiş ki:
- slm yeniyim buRalaRda nasılsınız_??___
selam canım galiba adın gamze bnm adımda hülya. bende yeniyim salında. ben kendi adıma iyiyim tatil için hazırlanıyorum bir yandanda foruma bakıyorum. sn? | |
|
| |
greenseass Admin
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 34 Nerden : Ankara Lakap : Seko Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası Salı Ağus. 05, 2008 12:21 am | |
| - zerya demiş ki:
- merhaba ben zehra siteniz güzel olmuş ama daha genişletilse
ben siteyi bir türlü doğru dürst çözemedim
yandaki resimleri büyütme şansınız yok mu tam görelim Gerçekten ben de tam olarak neden bahsettiğini anlayamadım :rendeer: Forum başlıklarının yanındaki şahin resimlerinden mi bahsediyosun acaba? :rabbit: Site daha da genişletilse demişsin o halde önerilerini paylaş bizimle ;) Valla ben de iyiyim 3-4 tane forumla birden uğraşıyorum...Öyle işte aynı tas aynı hamam :scratch: | |
|
| |
baronez Admin
| Konu: Geri: Sohbet Odası Salı Ağus. 05, 2008 1:50 pm | |
| valla benimde beynim döndü ya hangi siteyle uğraşayım şaşırdım(:Yani Seyhan sana katılıyorum aynı tas aynı hamam(: (: (:
Eeee bu arada hoptirik herkez ben yeniyim demiş okadar burası sohbet bölümü rahat olun unutmayın buraya üye olduğunuz andan itibaren Şahin Irmak ailesinin 1 üyesisiniz.Sadece Türkçe yazın yeter!(: (: ee Günleriniz nasıl geçiyor bakalım...?Valla gözüm yollarda kaldı.Artık BKM ekibi İstanbul'a gelsede bizde ziyaretine gitsek..Arkadaşlar yakında 1 organizasyon düzenliye bilirim.Hazır olun! | |
|
| |
| Sohbet Odası | |
|